Företag

Friskvård/Naprapati i Enköping!

Ett företags viktigaste resurs är dess personal - mår inte personalen bra så gör inte heller företaget det. Detta genom en ökad sjukfrånvaro och minskad arbetseffektivitet.

Smärta på jobbet är något som är vanligt förekommande i Sverige. Statistik från Sahlgrenska Akademin visar att 35-40 % av den kvinnliga arbetande befolkningen har ont i övre rygg och nacke. Hos den manliga arbetande delen av befolkningen ligger denna siffra på strax över 25 %.

Då arbetsgivaren är skyldig att under de första 14 dagarna betala ut sjuklön kan kostnaderna för ett företag med hög sjukfrånvaro snabbt bli stora. Det är här pengar kan sparas genom att ha ett skräddarsytt friskvårdsavtal knutet till företaget!

Som legitimerad naprapat på Ryggpraktiken i Enköping jobbar jag mycket ute mot företag för att då kunna jobba med den akuta smärtproblematiken, förebygga smärtan samt gå igenom ergonomin på arbetsplatsen med personalen.

Möjligheten till naprapatisk behandling på jobbet är något som är väldigt uppskattat hos personalen. Många som har det svårt att komma ifrån och gå på behandling på sin fritid får nu möjligheten att ta tag i sin problematik.

Naprapati är dessutom avdragsgillt för företaget och som anställd slipper du någon förmånsbeskattning.

Detta går att läsa mer om på Skatteverkets hemsida

Jag erbjuder även föreläsningar inom ergonomi och träning för att öka medvetenheten hos personalen om vad de kan göra själva för att jobba med sin smärtproblematik och må bättre över lag.

Låter detta som något för dig och ditt företag?
Tveka då inte att höra av dig!

Leg. Naprapat Jonas Lundin